کبد

شروع موضوع توسط arash_tiger ‏12 مارس 2017 در انجمن طب گیاهی (طب سنتی)

  1. arash_tiger

    arash_tiger Member

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2017
    ارسال ها:
    64
    تشکر شده:
    46
    جنسیت:
    مرد
    با طب سنتی میشه کبد چربی رو درمان کرد؟
     
  2. Aria_Khoshdel

    Aria_Khoshdel آریـــا

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2017
    ارسال ها:
    863
    تشکر شده:
    1,914
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    تهران
    سلام بر شما. بله اتفاقاً خیلی ها میگن درمان کبد چرب با طب سنتی بهتر از طب جدیده. هم از راه نوع غذاهایی که میخورین و هم از راه عرقیات و گیاهان دارویی میشه به مقابله با کبد چرب رفت. عرقیاتی که برای کبد چرب مفید هستن:
    1. عرق خارشتر
    2. عرق شاه‌تره
    3. عرق کاسنی
     
  3. Aria_Khoshdel

    Aria_Khoshdel آریـــا

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2017
    ارسال ها:
    863
    تشکر شده:
    1,914
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    تهران
    اما کسانی که کبد چرب دارن یا فکر می‌کنن به علت رایج بودن تو خانوادشون ممکنه بهش مبتلا بشن نبایداین غذاها رو بخورن:
    1. غذاهای پرچرب
    2. فست‌فود
    3. تخم مرغ
    4. شیرینی از هر نوعش
    5. پفک و چیپس و تنقلات مضر دیگه
    6. آب و دوغ به همراه غذا
    7. سیر داغ و پیاز داغ
    8. گوشت قرمز
     
  4. Aria_Khoshdel

    Aria_Khoshdel آریـــا

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2017
    ارسال ها:
    863
    تشکر شده:
    1,914
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    تهران
    بهتره به جای غذاهایی که گفتم، این غذاها رو بخورین:
    1. زرشک و شاتوت (برای کبد چرب عااالین)
    2. زیتون
    3. ماش
    4. انوع سبزیجات و مرکبات مثل کاهو، کرفس، هویج، انگور و ...
    5. سیب و به
    با مهر.
     
  5. Akbar_jms

    Akbar_jms اکبر جمشیدی

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2017
    ارسال ها:
    100
    تشکر شده:
    56
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    تهران
    کسایی که کبد چرب دارن باید گوشت چرب نخورن و بیشتر برن سراغ میوه و سبزی.

    عرق کاسنی هم خیلی خوبه. اگه عرق کاسنی نبود میشه چند تا برگ کاسنی خورد.
     
  6. Mina.gorji

    Mina.gorji مینا گرجی

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2017
    ارسال ها:
    335
    تشکر شده:
    229
    جنسیت:
    زن
    زعفران خوبه.برادر من در هفته چندین بار زعفران خورد خیلی بهتر شد کبدش.
     
    Akbar_jms از این پست تشکر کرده است.
  7. msnmsn

    msnmsn New Member

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2018
    ارسال ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    جنسیت:
    مرد
    زرشک و کبد چرب
    زرشک و کبد چرب ،آب زرشک و کبد چرب،زرشک کبد چرب،زرشک برای کبد چرب،زرشک کوهی و کبد چرب،زرشک و درمان کبد چرب،زرشک درمان کبد چرب،زرشک برای کبد چرب مفید است،اب انار کبد چرب،اب انار و کبد چرب،آب زرشک کبد چرب،آب زرشک برای کبد چرب،آب زرشک برای کبد چرب مفید است،اب انار برای کبد چرب،اب انار برای کبد چرب خوب است،زرشک سیاه برای کبد چرب،زرشک در درمان کبد چرب،طرز تهیه آب زرشک برای کبد چرب،خواص زرشک برای کبد چرب،زرشک برای درمان کبد چرب،آیا زرشک برای کبد چرب مفید است،درمان کبد چرب با زرشک،درمان کبد چرب با اب زرشک،ایا اب زرشک برای کبد چرب مفید است

    [​IMG]

    در این مطلب از سایت جسارت به فواید مصرف زرشک و کبد چرب می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

    زرشک و کبد چرب
    کبد چرب به دلیل کاهش تحرک و تغذیه ناصحیح از مشکلات پزشکی رو به گسترش در جهان صنعتی امروز است؛

    این بیماری اختلال مزمن و بدون علامت کبدی است که علت آن تجمع چربی و التهاب در کبد است.

    شایع‌ترین علل کبد چرب در ایران چاقی، دیابت، سوء‌تغذیه و بالا بودن چربی خون است. در کشورهای دیگر دنیا مصرف بالای الکل از

    شایع‌ترین علت‌ها محسوب می‌شود، اما طب سنتی تدابیر خوبی برای درمان کبد چرب دارد.

    زرشک نقش موثری در کاهش فشارخون و چربی خون دارد و مصرف آن به مبتلایان به فشارخون و چربی‌خون بالا توصیه می‌شود.

    علاوه بر آن، یکی از منابع خوب مواد مغذی و ویتامین C به شمار می‌آید و اثر آنتی‌اکسیدانی و ضدسرطان در میوه‌های قرمزرنگ از جمله زرشک وجود دارد.

    با این حال باز هم تاکید می‌شود که به دلیل مزاج سرد و خشک، حتما در کنار موادغذایی با مزاج گرم، مصرف شود.

    خواص زرشک و کبد چرب
    زرشک دارای طبع خنکی است، به همین دلیل مصرف آب زرشک به‌خصوص در تابستان باعث می‌شود گرمای بدن و حرارت کبد گرفته شود.

    از این رو مصرف آن به کسانی که در تابستان تعریق بالایی دارند و مرتب دچار مشکلاتی چون جوش می‌شوند،

    به‌خصوص افرادی که دچار کبدگرم همراه با جوش هستند و همین‌طور افراد چاق (البته با مزاج گرم) توصیه می‌شود.

    [​IMG]
    خیلی از افراد تصور می کنند مصرف شاتوت یا آب زرشک می تواند باعثبهبود کبد چرب شود. اگرچه مصرف شاتوت یا آب زرشک در

    کوتاه مدت می تواند برای این مشکل تا حدی مفید باشد ولی در دراز مدت نتیجه عکس می دهد و باعث سرد شدن کبد و بدتر شدن وضعیت فرد می شود.

    رابطه مصرف زرشک و کبد چرب
    مصرف غذاهایی که انرژی زیادی تولید نمی کنند مثل انواع آش ها، خورش هایی که با سبزیجات تهیه می شوند و سوپ، در درمان مفید است و

    بهتر است کسانی که معده ضعیف ندارند، خورش ها را کمی ترش تر تهیه کنند. آش آبغوره که از نخود خیس کرده که همراه با ماش،

    برنج، جو پوست کنده و سبزی فراوان از جمله گشنیز و چغندر تهیه شده است و با اضافه کردن آبغوره مصرف می شود، کبد و

    دستگاه گوارش را پاکسازی می کند و برای افرادی که دچار بیماری تُخَمه یا سوءهاضمه هستند، مفید است.

    از این آش می توان هفته ای یک بار استفاده کرد. بهتر است که این آش همراه با نان مصرف نشود و

    برای جلوگیری از نفخ ناشی از خوردن آن لازم است کمی پودر زیره یا زنیان یا رازیانه یا آویشن یا گلپر در آن ریخته شود.

    کمک کننده های درمان :

    چای ترش، چای سبز، آلبالو، آب آلبالو، آب زرشک، آبغوره و عناب در دوره نیز درمان کمک کننده است.

    آب زرشک و کبد چرب
    استفاده از زرشک و آب زرشک به قدیم الایام می رسد که پزشکان سنتی گذشته به دلیل توصیه خود به اشخاص آن زمان سعی در

    معالجه بسیاری از امراض داشته اند که انسانها امروزه نیز بی بهره نیستند. معمولاً هر وقت که بحث از آب زرشک به میان می آید در

    ذهن افراد بطری های آماده آب زرشک که بر روی برچسب آن نوشته شده آب زرشک طبیعی تداعی می شود،

    وقتی با دقت به برچسب که باید نشانگر سلامت محصول باشد دقت کنیم متوجه می شویم که محصولی که قرار است مصرف کنیم طبیعی نبوده و

    حتی حاوی نگهدارنده های شیمیایی که خود آنها برای دستگاه گوارش مضر هستند می باشد. وقتی صحبت از طبیعی بودن محصولی به میان می آید باید

    خود دست به کار شد و آن را آماده و مصرف کرد.نکاتی که باید در مورد آب زرشک توجه کرد این است که ابتدا باید زرشک مخصوص آبگیری که از

    خانواده زرشک قرمز(زرشک پلویی) است را انتخاب کرد، این نوع زرشک دارای مشخصاتی است مانند جسه ای نسبتاً بزرگتر از زرشک قرمز ،

    دارای رنگ آلبالویی تیره و حاوی هسته که معمولاً این نوع زرشک به “زرشک سیاه” معروف است، زرشک سیاه را می توان در

    بسیاری عطاری ها که هم به صورت تازه و خشک ارائه می شود و در تمام فصول سال موجود است را خریداری کرد،

    [​IMG]
    مقدار 250 گرم زرشک سیاه را پس از تهیه و پاکسازی با آب سرد به صورت ملایم بشویید.

    سپس آنرا داخل ظرفی غیر فلزی با 6 تا 8 لیوان آب خیس کرده و پس از مدت 24 ساعت مخلوط را داخل مخلوط کن ریخته هم بزنید.

    مخلوط بدست آمده که حاصل خرد شدن کامل زرشک سیاه است را با استفاده از پارچه صاف کرده و به بطری های شیشه ای جهت نگهداری منتقل کنید.

    بهتر است هر روز صبح ناشتا ترجیحاً قبل از طلوع آفتاب یک لیوان و شب موقع خواب نیز یک لیوان میل نمایید
     

به اشتراک بگذارید