پژوهش چین

شروع موضوع توسط Mina.gorji ‏10 ژوئن 2017 در انجمن تحقیقات پزشکی

  1. Mina.gorji

    Mina.gorji مینا گرجی

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2017
    ارسال ها:
    335
    تشکر شده:
    229
    جنسیت:
    زن
    سلام دوستان. کسی در مورد پژوهش چین چیزی شنیده؟ یه تحقیق وسیع پزشکی هست در مورد تغذیه. یکی از دوستانم یه کتاب به همین نام بهم پیشنهاد کرده بخونم. میگه دیابتت خیلی راحت تر از اونی که فکر میکنی درمان میشه.
     
  2. SamanePakdel

    SamanePakdel سمانه پاکدل

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2017
    ارسال ها:
    277
    تشکر شده:
    175
    جنسیت:
    زن
    شغل:
    آزاد
    محل سکونت:
    تهران
    آره منم این کتابو توی یه فرشگاه کتاب اینترنتی دیدم. در مورد گیاهخواریه ولی نخوندمش ببینم چیه دقیقا
     
    Mina.gorji از این پست تشکر کرده است.
  3. RoyaKmalai

    RoyaKmalai Well-Known Member

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2017
    ارسال ها:
    1,372
    تشکر شده:
    2,698
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    سلام.
    پژوهش چین یه تحقیق خیلی وسیعه هم از نظر مدت زمان هم از نظر تعداد افرادی که روشون آزمایش شده. مدیر اصلی این پژوهش پروفسور کمپل هست. نتیجه این تحقیقات در مورد آثار بد مصرف محصولات حیوانی بر سلامتیه. یه کتاب دیگه به جز همین کتاب پژوهش چین که شما گفتید بر اساس این تحقیقات نوشته شده به نام «تردید در جایگاه اسطوره‌ای پروتئین حیوانی»! توی این کتاب همونطور که از اسمش معلومه جایگاه پروتئین حیوانی مورد تردید قرار میگیره.
    اکثر ما وقتی اسم پروتئین میاد ذهنمو به سمت گوشت و مرغ و شیر و ... میره. اما نتیجه‌ی پژوهش چین میگه که پروتئینی که داخل محصولات حیوانی هستن مضراتشون بسیار بیشتر از منافعشون هست. به عنوان مثال در همون اوایل کتاب تردید در جایگاه اسطوره‌ای پروتئین حیوانی در مورد سرطان‌زا بودن مصرف همزمان پروتئین شیر یا همون کازئین و بادام زمینی در موش‌های صحرایی که سیستم بدنشون بیشترین شباهت رو به انسان داره صحبت میشه.
    [​IMG]
     
    Mina.gorji و Sepideziba از این پست تشکر کرده اند.
  4. RoyaKmalai

    RoyaKmalai Well-Known Member

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2017
    ارسال ها:
    1,372
    تشکر شده:
    2,698
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تهران
    بر اساس پژوهش چین پرفسور کمپل میگه که بهینه‌ترین پروتئین برای بدن انسان پروتئین گیاهی هست. در حقیقت اون چه که انسان رو بیمار میکنه نه کمبود پروتئین بلکه مصرف بیش از اندازه‌ی پروتئین حیوانی هست. این تحقیق در مورد ارتباط پروتئین حیوانی با انواع سرطان، دیابت، پوکی استخوان و ... صحبت میکنه.
    خود پروفسور کمپل یک گیاهخوار هست و پسر ایشون هم همینطور. این دو نفر یه برنامه‌ی تلویزیونی به نام چنگال به جای چاقو رو هم تهیه کردن که خیلی مورد استقبال قرار گرفته. اما این پروفسور برای اینکه این شبهه پیش نیاد که تحقیقاتشون در جهت اثبات بر حق بودن باورشون به گیاهخواری بوده هیچ وقت اصراری بر افشای گیاهخوار بودن خودشون ندارن.
     
    Mina.gorji و Sepideziba از این پست تشکر کرده اند.
  5. Sepideziba

    Sepideziba Active Member

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آوریل 2017
    ارسال ها:
    172
    تشکر شده:
    145
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    اهواز
    توی یه سایت خوندم که یه تحقیق از دانشمندان انگلیسی نشون داده که گیاهخواری یه رژیم بی فایده است!! بنده هم به عنوان یک گیاهخوار در مورد پژوهش چین زیاد خوندم. من با نویسنده ی این کتاب موافقم که بیش از اندازه در مورد اهمیت پروتئین حیوانی صحبت شده. شما فرض کنید همه ی آدما بخوان دیگه محصولات حیوانی نخورن. کل اقتصاد دنیا زیر و زبر میشه. معلوم افرادی که منافعشون به خطر میفته با گیاهخواری میان میگن گیاهخواری بی فایده ست. خیلیا میخوان که پول گوشت و ... و همینطور پول مردم بیچاره ای که با خوردن این چیزا مریض میشن مجبورن کلی دارو بخرن رو بزنن به جیب!!

    مثلاً کلی دارو برای درمان دیابت فروخته میشه اما کسی از ارتباط بین مصرف پروتئین حیوانی و دیابت حرفی نمیزنه. به چشم خودم چندین نفر دیابتی که وضعیتشون حاد بوده رو دیدم که با نخوردن محصولات حیوانی اوضاعشون تقریبا نرمال شده
     
    Mina.gorji از این پست تشکر کرده است.
  6. Mina.gorji

    Mina.gorji مینا گرجی

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2017
    ارسال ها:
    335
    تشکر شده:
    229
    جنسیت:
    زن
    چه جالب. حتما میگیرم میخونم این کتابو . ممنون دوستان از توضیحاتتون.
     

به اشتراک بگذارید